A&D ADY INOX

A&D ADY INOX este o afacere de familie care a apărut în anul 2016 din iubirea pură dintre A (ADY) & D (Dana), ambii îndrăgostiți de acest domeniu care cuprinde confecționarea de mobilier inox HORECA!

Ce oferim ?

Produse

Oferim o gamă largă de mobilier din inox HORECA.

Rezistență

Produse finale din material care nu e rezistent doar la umiditate ci și la mai mulți acizi.

Calitate

Produsele noastre se caracterizează și prin duritate, rezistență mare la căldură, frig și proprietățile igienice.

A&D

A&D ADY INOX este o afacere de familie care a aparut in anul 2016 din iubirea pura dintre A (ADY) & D ( Dana ), ambii îndrăgostiți de acest domeniu , confecționarea de mobilier inox Horeca!

A (ADY ) acorda o atentie deosebita detaliilor si finisajelor( satinat Scotch Brite) echipamentelor profesionale din otel inoxidabil pe care le produce , lucrand cu pasiune pentru a fabrica o gama larga de produse hote profesionale, mese inox , spalatoare inox , dulap inox, frigidere inox mortuare, mese îmbălsămare , bain marie , Salatbar si tot ce tine de mobilier inox Horeca , realizate cu perseverență si responsabilitate ! Experienta si profesionalismul garanteaza beneficiarului ca suntem pregatiti sa infruntam orice provocare, . Provocarile tale sunt si provocarile noastre!

A & D ( Dana ) acorda o foarte mare importanta relatiei pe care o are cu fiecare beneficiar care doreste achiziționarea de mobilier din inox punand la punct impreuna cu beneficiarul fiecare detaliu pentru a oferi de fiecare data solutia perfect adaptata nevoilor sale si pentru ca mobilierul care urmeaza sa fie fabricat in atelier sa fie de cea mai buna calitate! Experiența acumulata pe parcursul anilor In tot ceea ce facem se regaseste preocuparea noastra permanenta de perfectionare , de imbunatatirea continua a serviciilor de care beneficiarii nostri au nevoie! Inoxul se poate integra cu usurinta in orice bucatarie profesionala! Acest material nu e rezistent numai la umiditate și cei mai mulți acizi, ci se caracterizează și prin duritate, rezistență mare la căldură , frig și proprietățile igienice. Ne dorim sa ramanem intotdeauna conectati cu clientii nostri asa ca nu ezitați sa apreciați pagina noastra facebook A&D ADY INOX pentru a fii mereu la curent cu noutatile, pentru a ne transmite solicitari, sau pentru a ne oferi feedback-ul tau pentru ADY INOX !

“ Intreaga echipa A&D ADY INOX va mulțumește pentru încrederea acordată ce s-a regasit in bună colaborare, in recomandările făcute si in feedback-ul transmis ! Cu recunoștință va dorim un an îmbelșugat si sa ne reauzim cu bine! A&D ADY INOX va lucra cu aceeasi seriozitate si aceeasi calitate si in noul an ! ”

A&D ADY INOX

Tradu pagina »